top of page

ONS TEAM 

Psycholoog Antwerpen

Ik ben Charisse Peeters een enthousiaste mama, dochter, zus, vrouw en ook master in de klinische psychologie. Ik begeleid baby's, kinderen, jongeren en hun ouders met een verscheidenheid van moeilijkheden. Daarnaast ben ik ook praktijkcoördinator bij Praktijk de Wilg en werk ik als kinderpsychologe bij AZ Voorkempen. 

 

Onder het motto " Het gaat beter met me sinds het oké is als het soms even wat minder gaat" ga ik samen met kinderen en ouders op zoek naar wat er momenteel moeilijk loopt om dan vanuit de sterktes van het kind en de ouders aan de slag te gaan. 

Ik begeleid kinderen/jongeren en hun ouders met een verscheidenheid van internaliserende moeilijkheden zoals depressie, rouwverwerking, moeilijkheden met de scheiding van de ouders, angsten, laag zelfbeeld, ...

Ik volgde de integratieve opleiding in de experiëntiële en cognitieve gedragstherapie voor kinderen en jongeren aan de universiteit Antwerpen. 

Erkenningsnummer: 912116403

Visumnummer: 262312

af0ec814-cd82-468b-98fb-30463f1ce2d2.JPG

Ik ben Lore Van Bavel en werk als klinisch kinder- en jongerenpsychologe in praktijk De Wilg. Al zo lang ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in mensen. Mede hierdoor heb ik dan ook mijn master in de klinische psychologie behaald aan de KU Leuven. Naast mijn werk als psychologe binnen de Wilg werk ik ook nog als afdelingspsychologe bij het Forensisch Psychiatrisch Centrum (FPC Antwerpen) waar ik volwassenen van verschillende achtergrond en met een verscheidenheid aan problematieken begeleid. Verder heb ik ook reeds ervaring kunnen opdoen in een centrum geestelijke gezondheidszorg waar ik werkte met kinderen, jongeren en hun ouders. 

 

Kinderen, jongeren maar ook jongvolwassenen zijn volop in ontwikkeling. Onderweg kunnen ze echter op allerlei hindernissen stuiten. Soms lijkt het moeilijk om deze op je eentje te overkomen. In dat geval kan het soms helpend zijn om er met iemand over te praten of om samen na te denken. Samen zullen we proberen dingen in beweging te krijgen en weer op weg te geraken. 

Tijdens onze gesprekken staat het kind of de jongere centraal. Er zal steeds samen, eventueel ook met ouders, gezocht worden naar een begeleiding op maat met respect voor ieders eigen tempo. Kinderen en jongeren kunnen bij mij terecht voor psychologische begeleiding bij allerhande moeilijkheden die ze ervaren in het dagelijks leven. Verder kan ik als psycholoog ook diagnostisch onderzoek uitvoeren, afhankelijk van de problematiek en hulpvraag. 

Gesprekken kunnen plaatsvinden op woensdag. 

Erkenningsnummer: 942122633

Visumnummer: ​263252

bottom of page